Viikossa se sitten innostui ja lopputulos on näinkin upea, tuoksusta puhumattakaan.

1545754.jpg

Näin vapun jälkeen on kaikki kasvanut ihan silmissä sitten parin viikon taakse katsottuna. Angervo on pienessä kukassaan ja odottaa vain hetkeä jolloin voi riemastua kukkimaan koko pensaan voimin.

1527433.jpg

Pienen pieneen "kotikasvimaahan" sain laitettua ruohosipulia, persiljaa, salaattia ja valkosipulia kasvamaan.

1518608.jpg

Kohotettu kukkapenkki, jossa kasvamassa vasemmalta lukien; köynnöskrassin siemeniä, lilaa syysleimua, valkoista syysleimua ja jotakin tuntematonta maanpeitekasvia. Tuohon kohopenkin eteen tulee vielä kiveystä ja puulaatat.

1518607.jpg

Rumassa kehikossa (entisten asukkaiden) kasvaa köynnöstävä ruusu. Viime vuonna oli niin pystyyn kuollut, että leikkasin sen kokonaan alas ja se kasvattikin kesän lopussa vartta. Nyt se pitäisi siis kukkia tänä kesänä jos hyvin käy, epäilisin sitä Flammentanz-merkkiseksi.

1518613.jpg

Huhtikuun puolen välin näkymä. Sireenit saisivat jo kasvattaa lehtensä niin saisi näkösuojaa. Angervoissa on jo lehteä, pienempiä sireeneissä. Ovat muuten kasvaneet vapuksi aika tavalla, ihan käsittämättömällä nopeudella :-)

1518610.jpg

Muutettiin tähän paikkaan 2007 loppukesällä, joten pienen pienen pihan syvin olemus ei ole vielä paljastunut täysin. Takapiha oli hyvin viidakkomainen puolentoista metrin kasvustollaan muuton aikoihin. Pihalla oli puolen metrin kuoppia ja niiden päällä vanerin kappaleita, grillihiiliä löytyi myös monesta paikasta... liekö jotain rosvopaistin ystäviä edelliset asukkaat. Kun puutavara ja hiilet oli saatu pois, alkoi pihan tasoitus ja nurmikon kylvö. Keväällä pintaan pulpahteli krookuksia ja muita aikaisia kukkasipuleita, kiva yllätysmomentti. Pihan laitto on edelleen kesken, mutta alkaa olla jo inhimillisen näköinen. Pari viikkoa sitten sain tehtyä kohotetun kukkapenkin ja pienen kasvimaan. Vielä pitäisi jatkaa terassia eli ostaa kiveystä ja puulaattoja. Muutamia kuvia kuitenkin työn tuloksista.

Valkoinen krookus pilkisti esiin heti maalis-huhtikuun vaihteessa
1518605.jpg